Om bloggeren

Heihei, og velkommen til mitt lille hjørne av verden.

Mitt navn er Ingrid, og jeg er født en vinterdag i 1993. Opprinnelig fra en av landets mest kjente fjorder, men har det siste året vært bosatt i en mindre by på Sør-vestlandet. Tidligere mediaelev med hjertet for skrivingen. Det siste året har jeg likevel brukt på å få studiekompetansen ved påbyggslinjen, på en idrettsskolen av alle ting. I vår var jeg russ, og studiekompetansen fikk jeg også.

Sent i sommer valgte jeg likvel å møte opp på KNM Harald Haarfagre for å tre inn i kongens klær. Et valg som jeg til nå ikke har angret på. Den videre tjenesten skal for min del tilbringes på Haakonsvern i Bergen. Min stilling blir som journalist som en del av sjøforsvarsstaben. Så mer og mer militær vil nok bloggen med tiden bli.

Ellers så kan jeg vel avsløre at jeg lever livet rett under 1,60 meter over bakkenivå. Blir litt over gjennomsnittet engasjert i diverse, og elsker å ha tusen baller i luften – helst på en gang. Hjertet mitt tilhører først og fremst skrivingen, men både seiling og hest tar også stor plass i perioder.

Reklamer

One thought on “Om bloggeren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s