Søndagslykke

Før i tiden var alltid søndagene reservert stallen. Den ene dagen i uken jeg kunne bruke uten å se på klokken. Dagen jeg kunne sitte timevis å prate med veninner for så å ri meg en tur. Søndagene mine har forandre seg, men søndagen er enda min favorittdag.

Dagen i dag begynte sent; med en god bok og musikk på senga, etterfulgt av en bedre frokost og sol inn vinduet. Mhm. Våren tittet frem og jeg ser virkelig frem til våren setter inn for fullt. Dagens trening ble nok en gang intervaller, med årets første løpetur ute. Å kunne være ute i kun tynn jakke og treningstights på Vestlandet i februar; det er lukus det. Å kjenne kroppen faktisk begynner å fungere og musikken dundre i ørene likedan.

Neste uke banker snart på døren, og for første gang på nesten en måned er den travel. Prøver skal tas igjen, det er russeball, førstehjelpskurs, jobb og trening. Likevel så tror jeg at jeg har fått kabalen til å gå opp. Nå skal jeg bare nyte siste rest av helgen, legge meg tidlig og  være superklar for neste uke.

Søndagene mine har helt klart forandret seg, men jeg elsker dem like høyt enda.

Søndagslykke fra tidligere tider. Foto: Ingvild Surdal

Reklamer

One thought on “Søndagslykke

  1. Godt du fortsatt liker søndagene, selv om de nok er ganske så annerledes enn hva de har vært de siste årene ja. Du er så flink å trene! Kjenner jeg selv savner stallen, så skal bli godt å ri litt igjen nå fremover. Hihi, jeg gleder meg til flere blogger!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s